Zonnepanelen

Met een zonnepaneelsysteem krijgt u meer controle over uw eigen zonne-energie! Hendriks Installaties kan ervoor zorgen dat u met zonnepanelen zelf stroomproducent wordt.

Zelfs bij bewolkt weer wordt met behulp van zonlicht elektriciteit opgewekt die u kunt gebruiken voor diverse apparaten zoals uw televisie, wasmachine of computer. Hierdoor realiseert u aanzienlijke besparingen op uw energiekosten, waarbij een standaardsysteem al snel een energiebesparing van 50% oplevert. Bovendien draagt u op deze manier bij aan een duurzame leefomgeving. Bij Hendriks Installaties categoriseren we zonnepanelen eenvoudig in drie categorie├źn: zonnepanelen op een schuin dak, zonnepanelen op een plat dak en een zonnepanelenweide (zonnepanelen voor in uw tuin).

Zonnepanelen plaatsen op een schuin dak

Overweegt u zonnepanelen aan te schaffen en wilt u deze op een hellend dak plaatsen? Bij zonnepanelen op een schuin dak is de benodigde hellingshoek en ori├źntatie vaak al aanwezig. Voor de bevestiging van zonnepanelen op een schuin dak met dakpannen is speciaal bevestigingsmateriaal nodig. Hendriks Installaties bespreekt graag met u de mogelijkheden en het eventuele legplan.

Zonnepanelen leggen op een plat dak

Een plat dak, bijvoorbeeld van uw schuur, garage of bijgebouw, is eigenlijk de ideale locatie voor zonnepanelen. Dit komt doordat een plat dak veel flexibeler is wat betreft plaatsing. De terugverdientijd is vaak korter dan bij zonnepanelen op schuine daken. Heeft u interesse in zonnepanelen op een plat dak en wilt u meer weten over de wet- en regelgeving rondom plaatsing, dan komen wij graag met u in contact.

Zonnepanelen in de tuin

Een zeer hoog rendement is mogelijk als uw zonnepanelen in de tuin of op uw weiland staan. Heeft u wel eens nagedacht over zonnepanelen plaatsen in een weide en wat daarbij komt kijken aan vergunningen, eventuele begroeiing rondom of de diefstalgevoeligheid daarvan? Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

Contact met Hendriks Installaties

Heeft u vragen over onze w-installatie mogelijkheden of vragen over de duurzame oplossingen?

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers.

Contact aanvraag

Zakenpartners Hendriks Installaties