Verlichting

Begeleiding bij de keuze van duurzame LED Verlichting

Bij Hendriks Installaties staan we klaar om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing als het gaat om LED-verlichting. Wij zijn ervan overtuigd dat de LED-producten die we aanbieden van topkwaliteit zijn, maar het is pas echt waardevol als u dat ook ervaart.

Uw gids naar kwaliteitsvolle LED-verlichting

Om u te helpen bij het beoordelen van de kwaliteit van onze fabrikanten ten opzichte van andere LED-leveranciers, hebben we de ‘LED-checklist’ samengesteld. Deze checklist is ontworpen om u te begeleiden bij het maken van een weloverwogen keuze en is een handige leidraad bij de aanschaf van LED-verlichting.

Optibin® technologie voor gegarandeerde kwaliteit

Duurzaamheid is een kernaspect van LED-verlichting. Bij Hendriks Installaties raden we aan om bij het bepalen van de levensduur het totale systeemniveau in overweging te nemen, in plaats van te focussen op losse componenten. Onze aanbeveling is om te kiezen voor aanbieders die gebruik maken van de gepatenteerde optibin® technologie, waarmee minimale kleurafwijkingen en een constante kleurtemperatuur worden gegarandeerd.

Aanpasbare LED-oplossingen

Of het nu gaat om een ontvangsthal, parkeergarage, restaurant of kantoortuin, LED past overal. Onze fabrikanten bieden de beste oplossingen voor elke ruimte in huis of uw bedrijf. Bovendien zijn LED-armaturen perfect integreerbaar in gebouwbeheersystemen zoals Dali, KNX, LON of Power over Ethernet (POE).

Kwaliteitsborging in het LED-aanbod

Bij Hendriks Installaties streven we naar onderscheid in ons LED-aanbod door te kijken naar de kwaliteitscertificaten van leveranciers en ervoor te zorgen dat LED-armaturen voldoen aan alle relevante (Europese) normen en richtlijnen.

Werkt uw aanbieder volgens de norm IEC62722? Dan is kwaliteit geborgd op het gebied van:

  • Initial rated input power (in W);
  • Initial rated luminous flux (in lm);
  • Initial LED luminaire efficacy (in Im/W);
  • Luminous intensity distribution;
  • Initial Correlated Color Temperature (CCT);
  • Initial rated Color Rendering Index (CRI);
  • Initial rated chromaticity co-ordinate value and expected tolerance (x,y) < x SDCM;
  • Initial specifications of all LED based luminaires are specified at an ambient temperature of25°C

Heeft uw leverancier per armatuur behalve een ‘declaration of conformity’ ook elektrische gegevens over ‘Power Quality (> 0.9)’ en ‘hogere harmonische vervuiling’? Dan zit je goed. Voldoen de armaturen bovendien aan de NEN12464, dan hoef je jezelf zich geen zorgen te maken oververblinding, lichtniveau of gelijkmatigheid. Tip: vraag je leverancier om Dialux bestanden. Hiermee kan je lichtberekeningen (laten) uitvoeren.

Vijf jaar zekerheid met professionele LED-oplossingen

Onze fabrikanten bieden standaard vijf jaar garantie op het professionele LED-portfolio. We streven ernaar een voorstel op maat te maken dat aansluit bij uw wensen en kunnen u adviseren over mogelijke subsidies, zoals de Energie Investering Aftrek, om uw investering nog aantrekkelijker te maken. Bij Hendriks Installaties zetten we ons in voor een duurzame en tevreden LED-ervaring.

Contact met Hendriks Installaties

Heeft u vragen over onze w-installatie mogelijkheden of vragen over de duurzame oplossingen?

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers.

Contact aanvraag

Zakenpartners Hendriks Installaties