Sanitair

Sanitair aanleggen

Bij Hendriks Installaties hebben wij ruime ervaring als het gaat om het aanleggen van sanitair in jouw huis. Onze focus ligt op het maken/aanleggen van niet alleen mooi, maar ook functioneel sanitair. De sleutel tot goed werkende badkamers begint bij hoogwaardig leiding- en rioolwerk, waarbij we streven naar duurzame oplossingen voor langdurig comfort.

Complete badkamerrenovaties: van A tot Z ontzorgd

Als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij fungeren als het enige aanspreekpunt voor de volledige badkamerrenovatie, waardoor we u volledig ontzorgen. Van hak- en breekwerk tot tegelwerk, stukwerk, schilderwerk, elektra en de installatie van sanitair, wij verzorgen alle aspecten van de werkzaamheden in uw badkamer. Dit alles met oog voor detail en vakmanschap, om ervoor te zorgen dat uw nieuwe badkamer volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Specialisatie in sanitaire oplossingen voor mindervaliden

Onze expertise strekt zich ook uit tot het installeren van sanitaire oplossingen voor mindervaliden. Dit omvat onder andere hygiƫnetoiletten, beugels en inloopdouches. Ons team is speciaal opgeleid in het installeren van diverse soorten sanitaire aanpassingen en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste producten op de markt. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van innovaties die het comfort en de toegankelijkheid in sanitaire ruimtes verbeteren.

Meer informatie over sanitair

Meer weten over de mogelijkheden van de aanleg van sanitair in uw woning of voor uw project? Neem dan gerust contactĀ met ons op!

Contact met Hendriks Installaties

Heeft u vragen over onze w-installatie mogelijkheden of vragen over de duurzame oplossingen?

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers.

Contact aanvraag

Zakenpartners Hendriks Installaties