Geschiedenis Hendriks Installaties

Van ontstaan tot Hendriks Installaties van nu

Het bedrijf Hendriks Installaties heeft een rijke geschiedenis, bestaande uit twee pijlers: Thuiscomfort BV en Henk Hendriks Installatie & Allround Service.

Henk Hendriks Installatie & Allround Service

In 2005 begon het verhaal met Henk Hendriks Installatie & Allround Service, gedreven door de passie voor techniek en de wens om mensen te helpen bij het optimaliseren van hun wooncomfort. Met bijna negentien jaar ervaring in Nederland groeide dit bedrijf uit tot een betrouwbare naam in de sector. Hun toewijding aan service, duurzame installaties en tevreden klanten vormde de kern van hun missie.

Thuiscomfort BV

In 2013 werd Thuiscomfort BV geboren, een bedrijf gericht op het aanpassen van woningen voor verschillende doelgroepen. Met een focus op levensloopbestendige woonvormen zorgde Thuiscomfort ervoor dat woningen aangepast werden aan veranderende levensomstandigheden. Henk Hendriks, een gecertificeerd comfortinstallateur met bijna veertig jaar ervaring, stond aan het roer van Thuiscomfort. Zijn expertise en passie stelden hem in staat om oplossingen te bedenken die mensen in staat stelden om comfortabel in hun eigen vertrouwde huis te blijven wonen, ongeacht veranderingen door gezinsuitbreiding, ouderdom, ziekte of handicap.

Wat deze bedrijven samenbracht, was de diepgewortelde wens om mensen te helpen met het realiseren van hun woonwensen. Thuiscomfort BV nam de complete aanpassing van woningen op zich, waardoor klanten slechts één aanspreekpunt hadden voor al hun behoeften. Van advies op maat tot de uitvoering van projecten, Thuiscomfort bood een zorgeloze verbouwingservaring.

Hendriks Installaties

Met een combinatie van praktijkervaring, technische expertise en een toekomstgerichte benadering hebben Hendriks Installaties, Thuiscomfort BV en Henk Hendriks Installatie & Allround Service gezamenlijk een impact gehad op het creëren van comfortabele en aanpasbare woonomgevingen voor hun klanten. Hun gezamenlijke geschiedenis vertelt het verhaal van toewijding aan vakmanschap, klanttevredenheid en het streven naar een comfortabelere levensstijl voor iedereen. Wat zic voor nu resulteert in Hendriks Installaties.

Contact met Hendriks Installaties

Heeft u vragen over onze w-installatie mogelijkheden of vragen over de duurzame oplossingen?

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers.

Contact aanvraag

Zakenpartners Hendriks Installaties