Volledige W-installatie aangepast woonhuis Someren

Duurzaamheid Renovatie

Bij een omvangrijke renovatieproject is de complete installatie aangepast om te voldoen aan de specifieke behoeften van de klant. Dit omvatte onder andere aanpassingen aan de cv-, vloerverwarmings-, gas-, warm- en koudwaterleidingen, die zorgvuldig werden geïmplementeerd in de technische ruimte. Deze aanpassingen boden niet alleen een upgrade van de bestaande infrastructuur, maar brachten ook een verbeterde functionaliteit en efficiëntie met zich mee.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Geoptimaliseerde CV- en vloerverwarmingsinstallatie

Een essentieel onderdeel van de renovatie omvatte de revisie van de CV- en vloerverwarmingsinstallatie. Door het upgraden van deze systemen kon niet alleen de algehele efficiëntie worden verbeterd, maar werd ook gezorgd voor een meer gelijkmatige warmteverdeling door de ruimte. Dit resulteerde in een comfortabelere en energiezuinigere omgeving voor de bewoners.

Kenmerken

Opdrachtgever: Particulier
Locatie: Someren
Start project: Q1 2022
Datum oplevering: Q2 2022
Werkzaamheden: Renovatie w-installatie

Veiligheid en efficiëntie in gas- en waterleidingen

De aanpassingen aan de gas- en waterleidingen waren van cruciaal belang voor de veiligheid en functionaliteit van het pand. Door het herzien van deze systemen werden niet alleen mogelijke risico’s verminderd, maar werd ook gezorgd voor een gestroomlijnde toevoer van warm en koud water, wat resulteerde in een betrouwbaardere en efficiëntere werking van het gehele systeem.

Vragen of advies?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project? Bel of mail ons, wij helpen u graag verder.

Contact aanvraag

Zakenpartners Hendriks Installaties