Zinkwerk

Professioneel zinkwerk: een specialisme van Hendriks Installaties

Het aanleggen van zinkwerk op daken vereist vakmanschap. Bij Hendriks Installaties bent u verzekerd van professionals die gecertificeerd zijn en regelmatig worden bijgeschoold om zinkwerk met de hoogste standaarden te bewerken en aan te brengen. In Nederland worden strikte eisen gesteld aan dergelijke dakwerken, en ons team is volledig op de hoogte van deze normen.

Herstel en vernieuwing van zinkwerk: dakkapellen en meer

Hendriks Installaties staat paraat voor het herstellen of vernieuwen van al uw zinkwerk, met specifieke aandacht voor details zoals het zinkwerk op dakkapellen. Onze expertise omvat echter veel meer. We zijn gespecialiseerd in diverse zinkwerkzaamheden in en rondom het huis, waaronder het aanbrengen, herstellen of vervangen van dakgoten, kilgoten en hemelwaterafvoeren. Met oog voor kwaliteit zorgen we ervoor dat uw zinkwerk niet alleen functioneel is maar ook een meerwaarde biedt aan uw woning.

Duurzaam zink: een investering voor decennia

Zink, als duurzaam materiaal, heeft een lange levensduur van ongeveer 40 jaar. Dit betekent dat het niet alleen een uitstekende keuze is voor de korte termijn, maar ook een investering op de lange termijn is. Wat zink nog aantrekkelijker maakt, is dat het materiaal na zijn levensduur van 40 jaar volledig recyclebaar is.

Meer informatie over zinkwerk

Meer weten over de diverse mogelijkheden van zinkwerk in uw woning of voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact met Hendriks Installaties

Heeft u vragen over onze w-installatie mogelijkheden of vragen over de duurzame oplossingen?

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers.

Contact aanvraag

Zakenpartners Hendriks Installaties