Allround technisch coördinator

Als Allround technisch coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren en plannen van verschillende projecten binnen ons kleine bedrijf, waarbij je een breed scala aan taken uitvoert. Je werkdag begint met het verzorgen van een briefing voor de monteurs en het assisteren bij het laden van materiaal in de bedrijfsbussen. Na het vertrek van de monteurs, richt je je op administratieve taken zoals het beantwoorden van e-mails, het bestellen van materialen en het bijhouden van correspondentie met klanten en leveranciers.

Aanspreekpunt Hendriks Installaties

Gedurende de dag behandel je inkomende telefoontjes en e-mails en plan je afspraken in voor opnames bij klanten, zowel voor badkamers, warmtepompen als verbouwingen. Deze opnames voer je zelf uit en werk je later uit. Voor afspraken met betrekking tot nieuwbouwwoningen ben je het aanspreekpunt op ons kantoor en neem je de calculaties voor je rekening.

Ondersteuning

Allround technisch coördinator sta je nauw in contact met zowel monteurs als klanten, waarbij je directe ondersteuning biedt en hun vragen beantwoordt. Hoewel ervaring in de installatietechniek geen vereiste is, bieden we mogelijkheden voor scholing en delen collega’s graag hun kennis en ervaring.

De details

  • Fulltime dienstverband;
  • Ervaring in de installatietechniek is geen vereiste;
  • Mogelijkheid tot scholing en kennisoverdracht door ervaren collega’s.

Heb je interesse en wil je ons bedrijf komen versterken?

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.