Henk Hendriks Installatie en Allround Service

Wij zijn uw comfort installateur.

Door de jaren lange ervaring kunnen wij, als deskundig technisch installatiebedrijf, veel voor u als klant betekenen. Ons bedrijf is vooral toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden. Wij streven naar een duurzame installatie en tevreden klanten.

Henk Hendriks is uw Comfortinstallateur. Hij mag deskundig genoemd worden op dit gebied. Om wat voor aanpassing of verbouwing het ook gaat, het wordt voor u geregeld met alle veiligheid en comfort voorop. Hij stelt niet alleen een passend advies op, maar voert ook het gehele ontwerp zelf uit. Henk Hendriks Comfortinstallateur zet graag uw wensen op papier, maakt een helder kostenoverzicht en realiseert uw project geheel in eigen beheer uit.

Wij zijn 1 aanspreekpunt voor uw verbouwing, aanpassing of renovatie met alle veiligheid boven dien. Indien andere opdrachtgevers wenselijk zijn, zal Henk Hendriks Comfortinstallateur ook dit voor u regelen. Uw enige zorg is het bepalen van uw persoonlijke details. Met onze 40 jarige ervaring helpen wij u graag!

Certificeringen

Henk Henriks Installatie en Allround Service onderscheid zich door kwaliteitsborging binnen de installatie sector.

Dit zorgt ervoor dat wij een betrouwbare partner zijn voor al onze klanten. Wij beschikken over alle voorschriften die aanwezig zijn en hier kunnen wij u ook garantie in bieden. Voor installateurs is een kwaliteitslabel essentieel om zich in de markt te kunnen onderscheiden als vakman en technisch specialist.

Kwaliteit Voor Instanties Nederland

logo-certificeringen-Kwaliteit-voor-installaties-Nederland-service-hendriksKvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.

Uneto-Vni

logo-certificeringen-uneto-vni-service-hendriksUNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Twee sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren. Als een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland zijn we een factor van betekenis.

OTIB

logo-certificeringen-OTIB-service-hendriksOTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatiebedrijf. De technische installatiebranche is met bijna 10.000 werkgevers en ruim 120.000 werknemers één van de grootste branches van Nederland. OTIB ondersteunt werkgevers en werknemers uit de branche bij het (verder) ontwikkelen van hun kennis en vakmanschap. Ook wil OTIB jong en oud kennis laten maken met de branche.

Snel contact op nemen

0493 – 49 45 78

Randweg 9
5711 DJ, Someren
Email: info@hhinstallatie.nl

Heeft u een vraag over service en onderhoud? twijfel niet en neem contact op CONTACT